Aankoop woning

Waarom ben jij op zoek naar een woning? Een vraag die mijn interesse wekt en het antwoord op deze vraag de basis van onze zoektocht naar jouw droomhuis wordt.

Een VBO aankoopmakelaar in de arm nemen is de beste zet die je kunt doen. Al velen zijn jou voorgegaan en vele successen zijn behaald. Hoe dat kan? Simpel, goede adviezen en het wekken van realistische verwachtingen. Daarnaast is het voor mij de spot om de woning tegen een bodemprijs aan te kopen. Ik verlies je tijdens je zoektocht geen moment uit het oog. Door onze groepsapp hebben we snel en intensief contact met elkaar. Samen bezichtigen we net zo lang totdat we jouw droomhuis hebben gevonden. En laat het bod uitbrengen maar aan mij over! Jouw wensen over de dienstverlening en het bijbehorende tarief kun je met mij bespreken.

Het volledige pakket bestaat uit:

➢ Groeps whatsapp
➢ Plannen bezichtigingen
➢ Bezichtigen zonder limiet
➢ Eventueel 2e bezichtiging
➢ Bepalen marktwaarde
➢ Juridisch/kadastraal onderzoek
➢ Bepalen onderhandelingsstrategie
➢ Onderhandelen
➢ Nakijken koopovereenkomst
➢ Uitleg koopovereenkomst
➢ Administratieve afhandeling
➢ Bewaking data koopovereenkomst
➢ Inspectie vóór overdracht
➢ Notariële overdracht

Bel jij mij om te vertellen waarom jij op zoek bent naar een woning? Dan vertel ik jou graag mijn aankoopsuccesverhalen. Neem contact op met mij.

Waar kan ik je bij helpen?

Heb je vragen, wil je graag een afspraak maken of kan ik je ergens anders bij helpen? Neem dan telefonisch of per e-mail contact met mij op. Je kunt ook het contactformulier gebruiken.

"*" geeft vereiste velden aan