Werkgebied

Iedereen mag zich makelaar noemen, alleen niet iedereen kan zeggen dat hij/zij het diploma tot makelaar heeft behaald. Ik ben gecertificeerd en geregistreerd makelaar, ingeschreven in het SCVM register. Jij bent daarmee verzekerd van kwaliteit en deskundigheid.

De geregistreerde, gecertificeerde makelaars zijn aanspreekbaar via het SCVM klachtenbureau en het tuchtrecht van SCVM. SCVM heeft het tuchtrecht ondergebracht bij het Tuchtcollege Makelaardij Nederland (TCMNL). Bron:SCVM

Het register ziet toe op de kwalificatie(s) en de werkwijze van de makelaar. Makelaars die in dit register staan moeten voldoen aan de eisen die zijn vastgelegd in het SCVM Reglement Certificatie Makelaar. Als de bemiddeling niet voldoet aan de SCVM gedragscode, kan de makelaar daarop aangesproken worden.

Ik ben ingeschreven in de “Kamer Woningen” (mijn werkgebied) onder het registratienummer: 22R2253SCVM.

Mijn vestigingsadres is Lelystad. Woon jij elders in Nederland en spreekt mijn werkwijze jou aan, neem dan contact met mij op en wij verkennen samen welke mogelijkheden er zijn. Ik werk op basis van exclusiviteit en niet op basis van kwantiteit. Volledige aandacht voor jou en jouw woning, daar geloof ik in.

Waar kan ik je bij helpen?

Heb je vragen, wil je graag een afspraak maken of kan ik je ergens anders bij helpen? Neem dan telefonisch of per e-mail contact met mij op. Je kunt ook het contactformulier gebruiken.

"*" geeft vereiste velden aan