Hypotheekadvies

Bij het kopen van een huis (registergoed) leen je geld van de bank. Met dit geld financier jij jouw droomwoning. Je noemt dit een hypothecaire lening. Maar hoe beslis je nu bij welke bank je deze hypothecaire lening gaat afsluiten? Waar is de rente het voordeligst en welke voorwaarden passen het beste bij jou?

Onafhankelijk of afhankelijke adviseur

Het grote verschil tussen de onafhankelijke hypotheek adviseur en de afhankelijke hypotheek adviseur is het verschil in aanbod. De afhankelijke adviseur adviseert de hypotheken van de eigen bank.

Een onafhankelijk hypotheek adviseur kan je adviseren over de producten van verschillende banken. Een onafhankelijke hypotheekadviseur geeft advies die in het belang is van de hypotheekaanvrager, jij dus, en niet in die van de geldverstrekkers.

Advies

Een goed advies is ontzettend belangrijk! Het is tenslotte een levensbeslissing die je neemt.

Wil je binnenkort minder gaan werken? Of wil je niet teveel financiële lasten meer hebben op je pensioengerechtigde leeftijd? Het bekende appeltje voor de dorst. Aan de hand van deze gegevens wordt er gezocht naar de hypotheekverstrekker die het best bij de jou past.

Uiteindelijk wil je natuurlijk een berekening op je maximale mogelijkheden. Er wordt hierbij onder andere rekening gehouden met de LTV (loan to value) en de LTI (loan to income). Begeef jij je op de woningmarkt maar heb je nog niet naar jouw financiële mogelijkheden gekeken? Wil jij je bestaande hypotheek oversluiten? Of heb je andere financiële vragen?

Ik breng je graag in contact met een onafhankelijk (erkend) hypotheekadviseur. Neem gerust contact met mij op.

 

Waar kan ik je bij helpen?

Heb je vragen, wil je graag een afspraak maken of kan ik je ergens anders bij helpen? Neem dan telefonisch of per e-mail contact met mij op. Je kunt ook het contactformulier gebruiken.

"*" geeft vereiste velden aan