Sharon

Over mij

….het leven vieren, moeder van 2 dochters, Border Collie, verbinder, gepassioneerd, Italië, gehuwd, dochter, ik zie geen beren op de weg, communicatief, 007, gecertificeerd, zon, vastberaden, wijn, rozen, enthousiasme, paarden, er voor gaan, woningen en makelen….

Makelen! Het is een onderdeel van mijn leven. Vind je mij niet bij woningen, dan ben ik wel op het internet aan het struinen naar mooie objecten. Mijn telefoon staat nooit stil. Ook niet in het weekend! Na mijn opleiding Commerciële Economie aan de MEAO heb ik interessante en uitdagende functies vervult. In de Sales, maar ook aan de zijde van de dienstverlening. leidinggeven en het inrichten van processen. Een schat aan ervaring die ik regelmatig inzet bij het makelen. Aan de Beroepsopleiding Makelaars heb ik mijn studie als makelaar voltooid. Inmiddels heb ik mij kunnen certificeren als makelaar en mij kunnen inschrijven in het register van SCVM. Sinds 2018 heb mijn eigen makelaardij en ik geniet volop!

De Lely Makelaardij is gevestigd op een strategische plek in de hoofdstad van Flevoland. Er is bewust gekozen om geen winkel in te richten. De jarenlange ervaring in de makelaardij heeft mij geleerd, dat de woningen voornamelijk op het internet worden gezocht. Door het niet inrichten van een winkel bespaar ik kosten. Deze kostenbesparing kan ik terugvertalen naar mijn dienstverlening. En daar word jij blij van! En wil je fysiek een afspraak maken? Geen probleem, we maken een afspraak en je bent dan van harte welkom op mijn bezoekadres.

Ik werk op basis van exclusiviteit en niet op basis van kwantiteit. Zo waarborg ik de kwaliteit van mijn dienstverlening voor jou als opdrachtgever. Mijn service level is hoog!

Waar kan ik je bij helpen?

Heb je vragen, wil je graag een afspraak maken of kan ik je ergens anders bij helpen? Neem dan telefonisch of per e-mail contact met mij op. Je kunt ook het contactformulier gebruiken.

"*" geeft vereiste velden aan