Waardebepaling woning

Wauw, je hebt een prachtige woning gezien en je wilt daar heel graag wonen. En nu? Of ben je nog in een oriënterende fase om te bekijken welke mogelijkheden er voor jou zijn op de woningmarkt?

Er kunnen verschillende redenen zijn waarin het belangrijk is om de waarde van je woning te weten. Je wilt niet altijd meteen een taxatierapport aanvragen, maar je wilt wel stappen zetten en plannen maken. Waar begin je en hoe pak je het aan? En waar moet je allemaal aan denken.

Als je mij uitnodigt voor een waardebepaling van je woning, dan neem ik daar ruim de tijd voor. Ik ben nieuwsgierig naar jouw verhaal. We kijken samen naar jouw toekomstplannen en de haalbaarheid daarvan. Vaak is er meer mogelijk dan je denkt.

Jij geeft mij een rondleiding door jouw woning en vertelt mij alle USP’s van je woning. Op voorhand heb ik al informatie over jouw woning verzameld. Alle informatie verwerk ik in een verkoopplan, die je per mail krijgt toegezonden.

Inmiddels ben je ook al bij een hypotheekadviseur geweest of is dit een volgende stap die je moet nemen. Een spannend proces! Hoe fijn is het dat je mij altijd kunt bereiken per whatsapp. Je kunt dan direct je vragen stellen en ik denk met je mee. Een proces waarin wij elkaar goed leren kennen en je kunt beoordelen of je de woning door mij wilt laten verkopen.

Heb je besloten je huis te gaan verkopen, dan sluiten wij een Opdracht tot Dienstverlening af. Daarin worden de kosten en voorwaarden die behoren bij de verkoop van je woning vastgelegd.

Ik werk discreet. Niet altijd wil je dat je buren zien dat er een makelaar bij je langskomt. Of de reden voor het aanvragen van een waardebepaling is niet altijd leuk. Denk aan een scheiding of verkoop bij overlijden. Dat snap ik toch!

Kortom: Voor een waardebepalig van je woning betaal je niets, maar kan jouw dromen een stapje dichterbij laten komen. Neem je contact met mij op voor een waardebepaling van je woning?

Waar kan ik je bij helpen?

Heb je vragen, wil je graag een afspraak maken of kan ik je ergens anders bij helpen? Neem dan telefonisch of per e-mail contact met mij op. Je kunt ook het contactformulier gebruiken.

"*" geeft vereiste velden aan