Biedlogboek

Veranderingen, daar zijn wij meestal niet zo goed in. En wij makelaars, nou ja laat ik voor mijzelf spreken, al helemaal niet. Ook al zie ik de noodzaak van een logboek zeker in.

Een mooi initiatief van VBO om het logboek van Eerlijk Bieden tot 31 december 2022 kosteloos beschikbaar te stellen. Inmiddels al gebruik mogen maken van deze vernieuwde werkwijze. Nou ja nieuwe werkwijze…..de werkwijze voor mij blijft hetzelfde alleen nu digitaal vastgelegd. Trouwens, vriendelijke en behulpzame medewerkers bij de organisatie van Eerlijk Bieden. Veranderingen kunnen best verrassend positief zijn. Lees hieronder het bericht van de brancheorganisatie VBO.

Op 1 juli 2022 voerden de branche- en beroepsorganisaties hun digitale biedlogboek in. De makelaars geven zo, naast de verkoper, ook kandidaat-kopers die hebben geboden inzicht in het biedingsproces als ze daarom vragen. Het ministerie van Binnenlandse Zaken zet erop in om het biedlogboek per wet te verplichten. Dit brengt met zich mee dat partijen die geen gebruik maken van een gecertificeerd biedlogboek dan niet langer een bied- of onderhandelingsproces kunnen begeleiden. Bron: VBO 1 september 2022

Waar kan ik je bij helpen?

Heb je vragen, wil je graag een afspraak maken of kan ik je ergens anders bij helpen? Neem dan telefonisch of per e-mail contact met mij op. Je kunt ook het contactformulier gebruiken.

"*" geeft vereiste velden aan