Taxatie woningen

Een taxatie is een marktwaardebepaling van je woning, die in een rapport wordt vastgelegd. Dit gebeurd door een taxateur, die de woning bezoekt en inspecteert.

Voor het verkrijgen van een hypothecaire geldlening heb je (meestal) een taxatie nodig van de aan te kopen woning. De geldverstrekkers vragen in de meeste gevallen om een gevalideerd taxatierapport.

Er kunnen ook andere situaties zijn waarin een taxatierapport nodig is. Denk bijvoorbeeld aan de afwikkeling van een echtscheiding, overlijden, misschien wil je wel verbouwen of zijn er andere reden om de hypotheeksom van je bestaande hypotheek aan te passen.

Een Register Taxateur is ingeschreven in het register van het NRVT. Het NRVT bewaakt en waarborgt de kwaliteit en vakbekwaamheid van de taxateur.

Op dit moment ben ik de opleiding tot taxateur aan het afronden. Daarna zal ik het Meester-Gezel traject gaan starten. Zodra dit traject succesvol is afgerond kan ik mij als Register-Makelaar inschrijven in het register van het NRVT.

Neem gerust contact met mij op als je een taxatie van je woning nodig hebt.

Waar kan ik je bij helpen?

Heb je vragen, wil je graag een afspraak maken of kan ik je ergens anders bij helpen? Neem dan telefonisch of per e-mail contact met mij op. Je kunt ook het contactformulier gebruiken.

"*" geeft vereiste velden aan