Bouwtechnische keuring

Een Bouwtechnische keuring is een onafhankelijke, visuele keuring van een bestaande woning. Je krijgt op hoofdlijnen een beeld van de bouwkundige staat van de woning en inzage in de kosten om het huis in goede staat te brengen.

Deze kosten worden onderverdeeld in kosten die direct gemaakt moeten worden. Kosten die in de toekomst gemaakt moeten worden en er wordt een kopje woningverbetering vermeld. Dit alles wordt vastgelegd in een rapport.

Dit is wel zo fijn om te weten! Deze informatie geeft je meer inzicht in de beoordeling om een woning wel of niet te kopen.

Begin 2018 is het voorbehoud bouwkundige keuring standaard opgenomen in de koopovereenkomst. Veel kopers strepen deze bepaling vaak weg uit de koopovereenkomst en dat is niet zonder gevaar.

Ben je op zoek naar een bouwtechnische keurder? Of wil je meer informatie over de (ontbindende) bepaling die in de koopovereenkomst wordt opgenomen? Neem gerust contact met mij op.

Waar kan ik je bij helpen?

Heb je vragen, wil je graag een afspraak maken of kan ik je ergens anders bij helpen? Neem dan telefonisch of per e-mail contact met mij op. Je kunt ook het contactformulier gebruiken.

"*" geeft vereiste velden aan