Voor Projectontwikkelaars

Gefeliciteerd! Het is je gelukt om een stuk grond te bemachtigen om vervolgens woningen op te bouwen. Trots ben je op je ontwerp! En voor jouw project ben je op zoek naar de juiste koper. Logisch, dat snap ik toch!

Ik presenteer jouw project op verschillende social media kanalen, VBO en Funda. Daar kunnen geïnteresseerden hun interesse achterlaten om ze vervolgens snel uit te nodigen voor een presentatie van het project.

Dit doe ik op een locatie die goed bereikbaar is. De door jou geleverde bouwmaterialen worden uitgestald. De rode loper wordt uitgelegd en de koffie en thee staan klaar. Jouw potentieel koper ontkomt niet aan het enthousiasme van de makelaar. Ik maak persoonlijk kennis met elke geïnteresseerde en breng de wensen in kaart. De hypotheekadviseur staat klaar om de financiële zekerheid te waarborgen.

Elk detail over het project is van te voren door mij in kaart gebracht. Dat lukt mij omdat ik betrokken ben geweest bij de verkoop van meerdere nieuwbouwprojecten. Ik ken jouw koper en weet waar de wensen en vragen liggen.

Ik adviseer en overleg met jou over de te volgen strategie. Moeten we bijstellen of zitten we op de juiste weg. Communicatie is bij nieuwbouwprojecten dé garantie voor een snelle verkoop van jouw project. Een goede positionering in de markt is van essentieel belang. Ik adviseer je hierin, met plezier! Een pragmatische makelaar met flair, doortastendheid en commercieel inzicht! Ik vertel je graag over de succesverhalen, die achter mij liggen.

Waar kan ik je bij helpen?

Heb je vragen, wil je graag een afspraak maken of kan ik je ergens anders bij helpen? Neem dan telefonisch of per e-mail contact met mij op. Je kunt ook het contactformulier gebruiken.

"*" geeft vereiste velden aan